Αστική Ευθύνη

Κάλυψη αστικής ευθύνης με την ασφάλεια της Active Solutions

Κάλυψη αστικής ευθύνης με την ασφάλεια της Active Solutions

Η κάλυψη της αστικής ευθύνης προστατεύει τον ασφαλισμένο, αλλά και τα προστατευόμενα μέλη του. Περιλαμβάνει προστασία από σωματικές βλάβες και απώλεια ζωής που θα προκαλέσουν σε τρίτους. Ακόμη περιλαμβάνει και τις υλικές ζημιές σε πράγματα ή ζώα ιδιοκτησίας τρίτων. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του προγράμματος ασφάλισης Προσωπικής Αστικής Ευθύνης είναι ότι η κάλυψη ισχύει σε όλους τους χώρους αλλά έχει και πολύ χαμηλό κόστος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Σήμερα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις. Οι οικονομικές συγκυρίες ασκούν πίεση στην δραστηριότητά τους και κατά συνέπεια στην οικονομική τους ευρωστία και ευελιξία. Σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον με αυξανόμενες απαιτήσεις, η κάλυψη της Αστικής Ευθύνης αποτελεί πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία.

Στον τομέα αυτό, η Generali προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις. Δίνει τη δυνατότητα σε ελεύθερους επαγγελματίες να θωρακίσουν τη δραστηριότητα τους, καλύπτοντας παράλληλα και τους συνεργάτες ή/και βοηθούς τους.

Μάθετε περισσότερα για τις εξειδικευμένες λύσεις της Generali και ανακαλύψτε εκείνη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Για να έχετε την κάλυψη που χρειάζεστε, ειδικά προσαρμοσμένη στον κλάδο που δραστηριοποιήστε.

Το όραμά σας είναι και η κινητήριος δύναμη που θέτει καθημερινά έναν ολόκληρο μηχανισμό σε λειτουργία, για την υλοποίησή των στόχων σας. Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος της επιτυχίας έχει εμπόδια και δυσκολίες. Σε αυτή την προσπάθεια, εμείς σας παρέχουμε τις ασφαλιστικές δικλίδες που χρειάζεστε για να ξεπερνάτε την όποια δυσκολία παρουσιαστεί.  Έτσι μπορείτε να συνεχίζετε να κάνετε αυτό στο οποίο είστε καλύτεροι. Να δημιουργείτε αξία για την επιχείρησή και τους εργαζόμενους σας. Έτσι να προσφέρετε στους πελάτες που σας εμπιστεύονται, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους αξίζουν.

Η έννοια της Ευθύνης σε μια επιχείρηση, σχετίζεται άμεσα με τα προληπτικά μέτρα που οφείλει να λαμβάνει για την ασφάλεια των προϊόντων, των πελατών και των εργαζομένων της. Κάθε μεγάλη επιχείρηση αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό και κάθε γεγονός μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του. Έτσι, τα απρόοπτα γεγονότα ή τα ανθρώπινα λάθη που μπορεί να προκύψουν, κατά τη λειτουργία μιας επιχείρησης, δεν οδηγούν απλώς σε μια οικονομική υποχρέωσή προς τρίτους. Μπορεί ακόμη να έχουν αντίκτυπο στη φήμη και αξιοπιστία της.

Προσφέρουμε μια σειρά από εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της Αστικής Ευθύνης. Απευθυνόμαστε σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως η Βιομηχανία, τα Τεχνικά Έργα, οι Μεταφορές, η Αεροπορία κ.α., μέσω του έμπειρου προσωπικού μας αλλά και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την καλύτερη ανάλυση των αναγκών της δικής σας επιχείρησης και για τις επιλογές Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης που σας αφορούν.

- Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλεφωνήστε μας

Διεύθυνση

Μεγ. Αλεξάνδρου, Κύμινα 573 00

- Φόρμα Επικοινωνίας