Ασφάλιση Παιδιού

Η πιο σημαντική πράξη ευθύνης και αγάπης για το παιδί σας!

Ασφάλιση Παιδιού

Η Ασφάλιση Παιδιού αποτελεί  την πιο σημαντική πράξη ευθύνης και αγάπης για το παιδί σας!

 

Μια δεδομένη αλήθεια είναι ότι:
1. Η κοινωνία είναι εξόχως ανταγωνιστική, όχι μόνο μεταξύ των επιχειρήσεων αλλά και κυρίως μεταξύ των εργαζομένων. Έτσι τις καλύτερες αμοιβές, τις καλύτερες δουλειές, τις καλύτερες θέσεις, τις παίρνουν οι νέοι με την καλύτερη μόρφωση, παιδεία και αγωγή.
2. Η μόρφωση των παιδιών είναι η καλύτερη “προίκα” που μπορεί να τους δώσει ο γονέας τους.  Για αυτό αποτελεί, παράλληλα με την επιβίωσή τους μέχρι το 18ο χρόνο της ηλικίας τους, πρώτη προτεραιότητα. Ακόμη αποτελεί και έμπρακτη απόδειξη αγάπης του γονέα προς τα παιδιά του.
3. Ήδη καταβάλλετε σημαντικό μέρος του εισοδήματός σας για την επιβίωση των παιδιών σας (τροφή, ένδυση, στέγη, νηπιαγωγείο, σχολείο, διακοπές, παιχνίδια κ.ο.κ.). Θα συνεχίσετε να το καταβάλλετε και θα χαίρεστε βλέποντας την πρόοδό τους. Το όνειρό σας να δείτε τα παιδιά σας αποκαταστημένα μπορεί όμως να μην πραγματοποιηθεί. Η επιβίωσή τους να γίνει δύσκολη και οι σπουδές τους να μην ολοκληρωθούν, αν εσείς δεν θα μπορείτε να είστε πλέον κοντά τους. 

 

Με το Σύστημα Σπουδών & Επαγγελματικής Αποκατάστασης “Παιδεία”, η Ασφαλιστική εταιρία αναλαμβάνει ουσιαστικά, να παίξει οικονομικά τον ρόλο του φυσικού γονέα εξασφαλίζοντας στα παιδιά του:

1. Μηνιαίο εισόδημα σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα στο ύψος που επιθυμεί μέχρι την συμπλήρωση των 18 ετών με ελάχιστη οικονομική θυσία. Σίγουρα δεν αποτελεί λόγο μη αποδοχής. Για παράδειγμα, για ένα εισόδημα 1.000€ μην. και εφάπαξ 10.000 € για παιδί 3 ετών και ηλικία γονέα 35 χρονών τα ασφάλιστρα είναι μόλις 22,70 το μήνα. 
2. Μηνιαίο εισόδημα για την περίοδο των σπουδών από 18-23 έτη και εφάπαξ ποσό στα 23 χρόνια για την επαγγελματική αποκατάσταση. Αυτό γίνεται μέσω συστήματος προγραμματισμένης αποταμίευσης το ύψος της οποίας καθορίζεται από τον φυσικό γονέα. Τα ασφάλιστρα αυτής της παροχής έχουν αμιγώς αποταμιευτικό χαρακτήρα και συνεπώς δεν κοστίζουν.
3. Πρόσθετα προνόμια μέσω της δωρεάν παροχής του “Ασφαλιστικού Γονέα” που προσφέρεται από την Ασφαλιστική εταιρία και της co-branded κάρτας.  Μέσω των προνομίων αυτών, πέραν των άλλων παροχών τους, εξασφαλίζεται η δυνατότητα επιστροφής των καταβαλλόμενων ασφαλίστρων στον Ασφαλιζόμενο Γονέα.

- Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλεφωνήστε μας

Διεύθυνση

Μεγ. Αλεξάνδρου, Κύμινα 573 00

- Φόρμα Επικοινωνίας